استقرار قرارگاه های نوروزی در ایلام

استقرار قرارگاه‌های نوروزی در شهرستان های ایوان، هلیلان و دهلران

مسئول بسیج سازندگی استان ایلام از استقرار ۷۵ گروه جهادی در قرارگاه های نوروزی خبر داد و گفت: در ایام نوروز ۷۵۰ جهادگر در شهرستانهای هلیلان ،ایوان و دهلران مشغول فعالیت خواهند بود.

مسئول بسیج سازندگی استان ایلام اظهار داشت : در سطح استان یک هزار و ۱۰۰ گروه جهادی و ۱۱ هزار جهادگر در عرصه های مختلف فعالیت دارند.

سرهنگ علی ملک زاده از استقرار قرارگاه‌های جهادی نوروزی خبر داد و خاطر نشان کرد : سه قرارگاه در شهرستان‌های دهلران ،ایوان و هلیلان مستقر شده  که در قرارگاه های ایوان و دهلران از ظرفیت بسیج دانشجویی بومی استفاده گردیده و در شهرستان هلیلان نیز از ظرفیت دانشجویان قم و تهران جهت ارایه خدمت بی منت به مردم محروم این مناطق استفاده شده است .

وی افزود : ۷۵ گروه جهادی به تعداد ۷۵۰ نفر جهادگر در قرارگاه های نوروزی بصورت متمرکز در این سه شهرستان مستقر خواهند شد و ۱۵۰ گروه جهادی سیار به تعداد ۱۵۰۰ نفر جهادگر در کل استان بصورت سیار فعالیت می کنند.

سرهنگ علی ملک زاده تصریح کرد : در شهرستان هلیلان از پنجم فروردین ماه ۱۴۰۱ یک تیم کامل جهادگر در زمینه های مختلف عمرانی ،فرهنگی، پزشکی و چند تخصصی مستقر خواهد شد و به مردم محروم این منطقه خدمات شایسته ارائه می نمایند.

وی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای قرارگاه‌های جهادی را تربیت نیروهای جوان در عیار انقلاب دانست و گفت: جامعه و مناطق هدف در استان برای جهادگران مشخص شده تا بتوانند، مشکلات مناطق محروم را لمس کنند و با رنج و آلام مردم از نزدیک آشنا شوند.

سرهنگ ملک زاده افزود : دانشجویانی که قرار است آینده سازان مملکت باشند، و در رده های مختلف مدیریتی ارائه خدمت نمایند ، با ارایه خدمت در مناطق محروم بهتر در جریان مشکلات جامعه قرار می گیرند و تصمیم گیری های مناسبی در آینده انجام خواهند داد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه امیرالمؤمنین استان ایلام با بیان اینکه گروه‌های جهادی در تمام بحران‌های حادث شده در استان ایلام توانسته است نقش محوری و راهگشا داشته باشد اضافه کرد: این گروه ها بدون هیچ چشم داشتی به ارائه خدمت به مردم اقدام می کنند و همچنان جهت زدودن چهره فقر در مناطق محروم استان تلاش می کنند.

مسئول بسیج سازندگی استان ایلام در پایان ضمن قدر دانی از نهادها و ارگان‌های همسو با سپاه پاسداران و اصحاب رسانه گفت: یکی از شاخص های جهاد تبیین خدمت بی منت است، و رسانه ها در راستای انعکاس خدمات جهادگران تلاش نمودند و ندای رهبر را لبیک گفتند.